БГ-звезди изпробват спални и халати в център за интериорни решения
Откриване на център за интериорни решения "СФЕРА"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

На домошарски забавления, но пред публика, се отдадоха гостите на новооткрития център за интериорни решения СФЕРА на Околовръстното шосе край София. Дичо и Пентаграма водиха дълги разговори с дългокраки фотомоделки върху 2 персона розова спалня, а големият Любо Ганев откри халат точно по мярка в домашното студио към комплекса. В музиката наживо се раздаде Белослава, като към бенда се беше присъединила и Лили Йончева. Ценителите на женската хубост се насладиха на перфектната физическа форма на Белослава, която пя по сатенена нощница, съвсем в духа на домашния уют и интериорния дизайн. На 1200 кв.м. площ комплексът предлага наистина пълно покриване на нуждите на мераклията новодомец – от мебели и кухни до бани и хавлии.
Ценителите на женската хубост се насладиха на перфектаната физическа форма на Белослава, която пя по сатенена нощница, съвсем в духа на домашния уют и интериорния дизайн.
сфера,белослава,певица,сатен,нощница