Пета Кръгла маса с правителството на България на Economist Conferences
Пета Кръгла маса с правителството на България на Economist Conferences

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

За пети път в Бъгария се организира кръгла маса на Economist Conferences, на която високопоставени мениджъри на компании, дейставащи в страната (включително от цяла Европа) имат възможност да обсъдят с правителството касаещи бизнеса въпроси. Тази година на форума участват представители на компании от Австрия, Гърция, Белгия, Швейцария, Германия, Великобритания, Сърбия и Черна гора, Холандия, Полша и Русия. Различното е новият формат - ограничен брой делегати си ангажират места и за отделни семинари с цел да се насърчат директните контакти и по-пряката връзка с представителите на правителството. Въпросите, които ще се обсъждат на Петата Кръгла маса са свързани с условията за присъединяването на България към ЕС, реформите в съдебната и данъчната системи, привличането на повече чуждестранни инвестиции.
Кръглите маси на Economist Conferences събират представители на бизнеса с политиците в цял свят от 1956г. насам. В България първата се провежда през 1997г., а от 2002г. стават ежегодни.

Вицепремиерът Лидия Шулева заедно с Алан Дънкан, директор на Economist Conferences.
economist conferences,кръгла маса,шулева,дънкан,вицепремиер