Екипът на BEAUTY представи новото светско списание АННА
Екипът на BEAUTY представи новото светско списание АННА

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Шеметен старт на малкото на размер, но с много страници за женски работи списание, ознаменува купон снощи в клуб "Карамба". BG и USA звезди почетоха сбирката. Корицата на първия брой е с Гала, която скромно се похвали че носи кадем на всяко ново издание с нейна снимка. ТВ и радио водещата Венета Райкова е автор в първия брой, с което сложи начало на присътвието си и в печатна медиа. Голям интерес за фотографите станаха двама холивудски "злодеи" - Матиас Хюс и дубльорът на Арнолд Шварценегер Даниел Доне в компанията на топмоделките-близначки Шехтови. Към края на купона се появи и бременната фолкпевица Рени, която разходи корем с бъдещотото бебе, за да свиква със светския живот.
Към края на купона се появи и бременната фолкпевица Рени, която разходи корем с бъдещотото бебе, за да свиква със светския живот.
карамба,рени,гайтанджиева,фолкпевица,поп-фолк