Националната служба за охрана отпразнува 128-та годишнина от създаването си
София - Коктейл по случай 128-та годишнина от създаването на Националната служба за охрана, в дом номер 2 на резиденция "Бояна"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Националната служба за охрана отпразнува 128-та годишнина от създаването си на официален коктейл снощи в Дом номер 2 на резиденция „Бояна”. Лично началникът на НСО Генерал майор Димитър Димитров посрещна президента Георги Първанов, министъра на отбраната Веселин Близнаков, президента от 1990 до 1997 година д-р Желю Желев, съветника на президента генерал Никола Колев, шефа на НДК Христо Друмев, омбудсмана на Републиката Гиньо Ганев, собственика на „Левски” Тодор Батков, бившия председател на Народното събрание Огнян Герджиков, Симеон Сакскобургготски, лидерката на БЗНС Анастасия Мозер, актьора Андрей Баташов, колеги, приятели и гости. Управителният съвет на фондация „Закрила и сигурност на деца на загинали служители на НСО” обяви решението си да отпусне финансова помощ за децата по случай новата учебна година.
Президентът Георги Първанов разговаря с актьорът Андрей Баташов
нсо,128 годишнина,национална служба охрана,коктейл,празник,политика,георги първанов,андрей баташов