Български глас за първи път по френски моден канал
Варна - FTV Beach party 2007

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Александра Раева излезе с живо изпълнение по "Фешън тв" на парти на "Буржоа" на 14 юли във Варна. Даровитата бивша вокалистка на "Ку - Ку бенд" от "Шоуто на Слави" пя на "Bourjois fTV Beach Party 2007" в клуб "A-lounge" на плажа.
Чаровната Александра Раева участва с уникално чил аут изпълнение, създадено специално за случая. Модното шоу е организирано със съдействието на световно известната козметична марка "Буржоа". Вече за втора поредна година "Буржоа" представя fTV парти в България, като това са единствените лицензирани партита на световния моден канал у нас.
Като кулминация на партито манекени представиха актуалната колекция на италианската модна марка Oviesse.
През цялата вечер присъстващите можеха да наблюдават подготовката на грима, прическите и облеклото на топ моделите от модна агенция "Ексграунд", както и да участват в тяхното стилизиране.
Видео клип от събитието с участието на Александра Раева ще бъде излъчван в продължение на цял месец по 24-часовия моден канал.
Александра Раева
Варна,FTV,Beach,party,2007,ревю,александра раева,клуб,A-lounge