„КариZма“ донесоха памперси за Дома за медико-социални грижи „Света София“
София – Дарение от памперси за Дом за медико-социални грижи „Света София“

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Известният дует „КариZма“ участва в пренасянето на събраните от Станислав Дочев-Стани, главен редактор на списание „Блясък“ и Мирела Ненчова, собственик на галерията за бижута „SSG”, памперси до Дома за медико-социални грижи „Света София“.  Мирела и Стани, които наскоро отпразнуваха рождените си дни, помолиха всичките си гости да купят по пакет памперси, които да бъдат използвани от изоставените бебета в дома. Галя и Миро от „КариZма“ се включиха в пренасянето на дарението. Двамата пожелаха да вземат участие точно в този етап от акцията, защото няма да могат да присъстват на официално им предаване на 13 юли. Тогава още няколко известни лица ще се включат в инициативата и ще се обяви и точния брой на памперсите, с което приключва първият етап от кампанията.
Инициативата стана реалност благодарение на огромното съдействие на списание „Моето дете“.

Дарителите показват дарените памперси
дует,КариZма,каризма,Станислав Дочев,стани,главен редактор на списание Блясък,блясък,памперси,Дом за медико-социални грижи,Света София,пакет памперси,изоставени бебета,Галя,Миро,дарение,списание,моето дете,дете,бебе,новородено,галка,курдова,костадинов