Владимир Ампов-Графа и дует „Каризма” са избрани за почетните посланици на младежките програми на UNFPA
София - Дует „Каризма” и Владимир Ампов-Графа са почетните посланици на UNFPA за безопасно сексуално поведение.

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Фондът на ООН за население (UNFPA) официално обяви на пресконференция в клуб "Ялта" избора си за почетни посланици на младежките си програми в България.  През 2007 година в партньорство с MTV Europe известни личности, които за България са Владимир Ампов-Графа, Галя Курдова и Мирослав Костадинов от дует „Каризма” и журналистът Мартин Карбовски. Те се ангажираха да бъдат почетни посланици на добра воля на UNFPA. Първият ангажимент на Миро, Галя и Графа е съвместен концерт в Амфитеатъра на Морската градина във Варна по случай Международния ден на населението – 11 юли. Концертът бележи началото на националната кампания на UNFPA за безопасно сексуално поведение.
Миро от "Каризма" на пресконференцията за обявяването му за почетен посланик на UNFPA
Фонд на ООН за население,UNFPA,пресконференция,избор,почетен посланик,младежките програми,MTV Europe,личност,Мирослав Костадинов,дует,Каризма,Международен ден на населението,национална кампания,безопасно сексуално поведение