bTV-отборът на "Огледала" спечели съсътезание по картинг
Картинг състезание на звезди и журналисти в "Pole Position"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

ТВ-звездите от "Огледала" надвиха колеги журналисти и музиканти в първото по рода си състезание на закритата картинг-писта "Pole Position" в София. На второ място остана отборът на група "Мастило", а на трето - "Сленг". Атракция предизвика топмоделката Ирен Онтева, която се състезаваше със 7 сантиметрови токчета в отбора на списание "За мен" заедно с главния редактор Емил Спахийски. На пистата сили премериха още "Антибиотика", Румънеца и Енчев, Руши, София, Диди от "Българският топ 100", "Каффе", Графа и други звезди. На пробния кръг амбициозният Владо Ампов се притесни от представянето си, но на съсътезателните обилолки отбеляза рекорд по изблъскани в ъгъла съперници. Новоизгряващата певица Славена Даскалова се включи в сборния състав "Авантюристите" заедно със София и Кристина Димитрова.
Дими от "Сленг", които спечелиха трето място, заяви, че на индивидуално съсътезание от 20 обиколки ще остави всички назад с поне една минута.
дими,сленг,дънди,картинг