Бургас е първа спирка от националното роудшоу „Пътят към твоя успех“ на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST)
Бургас - Националното роудшоу Пътят към твоя успех на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Бургас е първа спирка от националното роудшоу „Пътят към твоя успех“ на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST). Това е независима организация, която обединява някои от най-големите български и международни компании в сферата на изнесените бизнес услуги и технологиите. Срещата беше открита от кмета на Бургас Димитър Николов и Илия Кръстев, председател на AIBEST. Бургаските ученици и студенти посетиха Конгресния център, където се запознаха с развитието на високотехнологичната индустрия у нас и кариерните възможности, които тя предлага. Освен срещи с топ мениджмънта на компаниите от сектора, които имат офиси в Бургас, присъстват и представителите на лидери в индустрията на национално ниво. За гостите на събитието са организирани и специални работилници (уъркшопове) с ценни съвети за първите крачки в кариерата на всеки на пазара на труда.
роудщоу,асоциация,технологични компании,изложение