Валентин Михов получи уникални фланелки с автографите на топ-звездите на “Барса”
София - Дарение на емблематични фланелки с автографи на звездите от ФК „Барселона” на Валентин Михов

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Шефът на Българската ръгби федерация и общински съветник Любомир Стоичков връчи днес на президента на ПФЛ Валентин Михов набор от емблематични фланелки с автографи на звездите от ФК „Барселона” Ето `О, Пуйол, Роналдиньо, Меси и Деко.   Върху екипите стоят специалните поздрави на футболистите към родните магьосници на футболната топка. Информация на ухо: уникалните “дрешки” ще бъдат включени в експонатите на традиционния търг в подкрепа на нашенските футболни ветерани по време на предстоящия бал. Инициативата е на Румен Янчев, директор на застрахователната компания “Булстрад” и професионалната футболна лига под патронажа на президента на България Георги Първанов. Специалният гост на елитарния обяд Наско Сираков, получи почетната фланелка на феновете на „Левски” в Лас Вегас.

Автор :Агенция “Тенев”Предводителя на родното ръгби Любомир Стоичков Любомир Стоичков, изпълнителният директор на ФК "Левски" Наско Сираков, шефът на ПФЛ Валентин Михов (дясно-ляво) и приятели на обяд
дарение,фланелки,фк Барселона,футбол,Любомир Стоичков,Наско Сираков,Валентин Михов,ФК Левски