Щастливците от Перник обикалят нощна София с Каризма
София - Победителите от томболата на b-connect обикалят нощна София с Каризма

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Бял 10-метров Линкълн се опитва да маневрира между панелни блокове в Перник. Адресът е на листче в ръцете на шофьора, но той никога не е идвал в този квартал. Босоного хлапе предлага услугите си да ги заведе до блока. Когато минава, седнал на дясната седалка с ръка на прозореца, останалите хлапетии от махалата се провикват “Ееееее, глей, Венци в лимузината!”. От един вход излизат момче и момиче с букет цветя. Влизат в Линкълна. Вътре ги посреща Галя от Каризма. Това е само част от късмета на Николай Шаламанов и приятелката му Мария, които играха в томболата на b-connect, изтеглена на заключителния концерт пред НДК от турнето на Глобул.
Галя изкара ума на персонала на пернишкия Шел, като поиска да и нарежат един кренвирш в чинийка, за да нахрани бездомно пале, обикалящо бензиностанцията. Косматият палавник прие с благодарност неочаквания подарък, и го изяде преди още да е платен на касата.
Програмата на четворката продължи в бясно темпо – вечеря в панорамния ресторант на Кемпински и след това – танци в клуб Но. Постоянните клиенти на клуба се опитваха да се сетят дали не са виждали някъде новата двойка, която влиза с Каризма, гонена от фотографи по петите. Все нещо не им се връзваше – не са облечени екстравагантно, а идват със звезди, и журналистите явно ги познават, за да ги прследват така. Загадката така и не се разкри за всички до края, а в три часа сутрината лимузината потегли обратно за Перник.

Перничаните Николай Шаламанов и приятелката му Мария вечеряха в панорамния ресторант на хотел Кемпински-Зографски с дует Каризма
каризма,галя,миро,курдова,костадинов,галка