Рекламисти се събраха на тематична вечер в PR Club
София - Първо тематично парти “AdMixx – нощта на рекламите”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

MEDIAMIXX International съвместно със СИА Адвъртайзинг организираха за първи път “AdMixx – нощта на рекламите” вчера в PR Club. Събитието е ново за България и е начало на поредица от купони посветени на изкуството на рекламата.  Актьорът Станимир Гъмов, водещ на „Рекламна пауза” и рубриката „Култура ми Янко” в “Сблъсък”, коментира с чувство за хумор показаните клиповете. Спотовете са подбрани от селекцията на рекламния фестивал в Монтрьо, Швейцария. На партито дойдоха медийни спецове и рекламни експерти, между които рекламният бос Красимир Гергов, издателят Мартин Захариев, Мартин Карбовски, Надежда Михайлова.
Организаторите от MEDIAMIXX International правят също MEDIAMIXX Festival and Market, наследник на ежегодния фестивал „Международни медийни събития” в Албена. “AdMixx – нощта на рекламите” е елемент от новата платформа на фестивала. Тя включва месечни семинари, рекламни и развлекателни събития и конференции.
Продуцентът Нико Тупарев в компанията на Денис
AdMixx – нощта на рекламите,реклама,пи ар,pr,MEDIAMIXX International,MEDIAMIXX Festival and Market,нико тупарев,сиа адвъртайзинг,продуцент,денис ризов,ахат,музикант