`257podcast` на Радио София празнува една година в студио
София - БНР - Радио София - Рожден ден `257 podkast`

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Отличеният с PR Приз 2021 „257 podcast“ (2 – две водещи, 5 – пет минути, 7 – седем секунди за първо впечатление) празнува една година в предаването „Ритъмът на столицата“ по Радио София, както и в подкаст платформите.   
Изпълнителният директор на БНР Милен Митев поздрави водещите журналиста Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева с думите: "Вашият продукт показва именно пътя, по който трябва да се развива Националното радио".

Още от замисъла си в началото на 2021 година „257 podcast“ е не просто проект в полза на хората, търсещи ключ за увереност и успех в личен и професионален план в предизвикателната пандемична реалност, а каузата, в която двете водещи вярват, че може да променя. И това се случва. Много скоро след старта си поредицата добива популярност и получава вдъхновяваща обратна връзка, както от бизнес средите, така и от хора, които се опитват да се вгледат в себе си, да преосмислят мотивацията и търсят начини да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена.
Една година след началото „257 podcast“ има хиляди слушатели, стотици обаждания и въпроси, на които двете водещи отговарят достъпно и с лични примери.
„Важно е да не губим, а да откриваме новото лице на мотивацията, да говорим не за това какво трябва да правим, а какво да спрем да правим. Защото знаем, че хората на високи позиции, а и не само, имат поведенчески дефицити“, разкриват оригиналния подход в поднасянето на съдържание в “257 podcast” Катя Василева и Кристина Крънчева.
Обратната връзка за „257 podcast“:
„Радвам се, че Катя Василева и Кристина Крънчева създадоха истински смислена поредица, която ни дава идеи как да бъдем по-добрата версия на самите себе си“, казва Владимир Ампов - Графа.
„Вече година Катя Василева и Кристина Крънчева ни напомнят за силата на мотивацията по пътя за постигането на целите ни“, добавя Михаела Филева.
„Продължавайте да сте точен ориентир за хората, които искат да се развиват. Да ги вдъхновявате да са смели, отговорни, открити, любознателни. Българският бизнес и българските предприемачи, настоящите и бъдещи бизнес лидери имат нужда от вас“, смята Георги Руйчев - изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите.
„257 podcast e чудесна комбинация между радио хъс, бизнес чар и етикет“ е мнението на комуникационния експерт Даниел Киряков, съосновател на Център за анализи и кризисни комуникации заедно с доц. д-р Александър Христов и Любомир Аламанов, който също признава, че е фен на подкаста.
„Продължавайте да опиянявате аудиторията с това, което правите“ са пожеланията, които отправи към двете водещи по повод първия рожден ден на „257 podcast” доц. Христов.
„Усмивката, позитивният дух и професионализмът са Вашата сила“ е мнението на изпълнителния директор на IAB Bulgaria Надя Гогова.

Милен Митев
медии,журналисти,журналистика,радиожурналистика,радио,българско,национално,подкаст,катя,василева