Унгарски порно актриси подлудиха посетителите на “Ерос шоу 2007”
Ерос Шоу 2007 в зала Универсиада в София

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Унгарските порно актриси Дора Мезарош, Дора Вентер, Мария Белучи и холандската звезда от интернет чатовете за възрастни Кори Спайс подлудиха посетителите на откриването на третото еротично изложение в България “Ерос шоу 2007” снощи в зала Универсиада в София.  За настроението на женската част от посетителите ще се грижи мъжката група за еротични танци "Dangers".
Специално за посетителите на изложението DJ Теди Джорджо представи новата си песен "No bambino" в дует с живеещата в САЩ българка Анита Мейзер, която участва в изложението със собствен щанд за еротично бельо, хранителни и фитнес добавки. Всякакви разновидности на играчките за възрастни, пиърсинг и боди арт аксесоари, студио за татуировки, сексуално стимулиращи напитки и медикаменти могат да видят посетителите на изложението. Освен шоуто на сцената всяка вечер ще има и “частен театър” с 10 места, където срещу вход от 10 лева всеки може да влезе и да гледа специалната програма на една от порно актрисите. Изложението ще продължи до 24 март.
Анита Мейзер опипва бюста на Анн-Джи
ерос шоу,еротика,порно,актриси,цици,изложение,ерос шоу 2007,зала универсиада,анита мейзер,анн джи