Премиерът Зоран Заев посети Пирогов
София - Зоран Заев - Пирогов

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев пристигна в болница "Пирогов", и посети ранените в трагедията на АМ "Струма", където през нощта се запали пътнически автобус и взе 45 жертви. "Случи се страшна трагедия, благодарение на бързите интервенция на българските власти и на премиера Янев са спасени 7 души, ние ги посетихме. Благодарен съм на директора на болницата за грижите към ранените. Трябва да се направи анализ. Необходимо е да се стабилизират пациентите и да ги преместим след това е в Скопие. Сред ранените е 16-годишно момче", заяви Заев.
"Ще оставим на българските експерти да анализират причините за инцидента. Слава Богу има оцелели, които ще разкажат какво се е случило. Когато е започнал пожарът в автобуса, от задните седалки пътниците са успели да счупят прозореца и да се измъкнат. Част от роднините на пострадалите ще дойдат в "Пирогов", посочи Заев.
Външният министър на Северна Македония Буяр Османи заяви, че наистина е имало бърза реакция от българските власти, оказана е първа медицинска помощ и ранените са стабилизирани.
Зоран Заев
катастрофа,струма,магистрала,боснек,загинали,деца,премиер,вътрешен,министър,автобус,македония,запален,пожар,Заев,Пирогов