Радослава Лазарова е новият носител на „Златна игла” 2021
София – Церемония „Златна игла” 2021

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Дизайнерката Радослава Лазарова стана носител на „Златна игла” в категорията „Дизайнер на годината”. Наградата и връчи председателят на „Академията за мода” професор Любомир Стойков. Компетентното жури от модни журналисти определи и наградите в категориите „Модна къща”. Победител в тази категория станаха Радостина Илиева и Галя Долапчиева за модна къща „Алегра”. „Отличието „Млад дизайнер” отиде при Антон Узунов, а в категориите „Моден фотограф” и „Моден грим” „Златна игла” получиха Костадин Кръстев-Коко и Елиза Попова.
Всички наградени представиха с ревюта своето творчество. В гала вечерта със свои колекции участваха още носителите на престижния приз от предишни години София Борисова и дъщеря и Доротея за „Романтика фешън”, Албена Александрова с „Рошавата гарга”, Аксел Харди с колекция VAMP и драги.
Лице на тазгодишното издание „Златна игла 2021“ е българският топмодел Вероника Стефанова – „Мис България Свят” 2017, която неотдавна стана майка за втори път.
Мария Андонова и Стефан А. Щерев
мода,награда,приз,ревю,дизайнер,