В Бургас протестират срещу ваксинацията и зелените сертификати
Бургас - Протест срещу мерките

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Ресторантьорите в Бургас се отказаха от протест днес, такъв се планира за следващата седмица, тъй като днес не са успели да издадат разрешение за демонстрацията.  Бизнесът настоява за премахване на "зеления" сертификат и подкрепа от държавата. Според тях новите мерки реално ги обричат на фалит.
Протестират единствено представители на една от политическите партии, срещу ваксинацията и зелените сертификати. Това е третият им поред протест. Близо стотина души се включиха в протеста срещу въвеждането на зелените сертификати. Те тръгнаха от сградата на РЗИ-Бургас и минаха по познатия маршрут. Пред Областна управа червенокоса жена се разкрещя като явно целеше да дестабилизира мирният в Бургас. Тъкмо организаторките се уговаряха кога ще бъде срещата им в Областна управа, когато внезапно най-отпред тя една от недоволните изскочи и предизвика скандал. Зам. Областният управител отново слезе при протестърите и се опита да внесе спокойствие.
протест,мерки,ваксиниране,