Белослава се появи като ВИП-пътник на Бритиш Еъруейс
Едър план на татуировката на Белослава

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Джаз-певицата Белослава се появи като ВИП-пътник на презентацията на новите стандарти за салоните на салоните на британските авиолинии.
Авиокомпания “Бритиш Еъруейз” представи за пръв път в България уникална презентация “на живо” на четири от обновените си класи. Тази единствена по рода си маркетингова инициатива е част от инвестиционната програма на авиокомпанията, която стартира през 2000 г и е на стойност повече от един милиард лири.
Водещата английска дизайнерка на вътрешно обзавеждане Кели Хопън, известна с иновативния си изчистен стил, създава неповторима атмосфера на лукс и изисканост в първата класа на “Бритиш Еъруейз”. Нейният избор за цветове и материи е повлиян от решението й да се доближи максимално до интериора на Ролс-Ройс и да го пресъздаде при самолетите на “Бритиш Еъруейз”.
Представените четири класи са Първа, Бизнес, Меджинна и Икономическа. Те са изложени в специален камион, който “Бритиш Еъруейз” нарича “Innovation Center” или пътуващ “Център на новите продукти”, като България е първата страна от региона, която той посещава. Досега Центърът е бил само в страни от ЕС и Централна Европа, а след обиколката си в Югоизточна Европа, той заминава за САЩ с ферибот.

бритиш,еъруейс,белослава,тату,татуировка