Тони Димитрова и Стефан Илчев представиха дуетното си видео към „Близкият” в Бургас
Бургас - Тони Димитрова с нов клип

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Специално за бургазлии клипът беше ексклузивно представен в градината на експоцентър „Флора”, часове преди официалната премиера на видеото към нашумялата дуетна песен „Близкият” , насрочена за 8 септември, от 10.00 часа по телевизия BTV. 
Мини спектакълът събра на едно място любимците Тони Димитрова и Стефан Илчев, както и част от снимачния екип – журналиста Асен Йорданов, автор на текста - който е син на големия бургаски поет Недялко Йорданов, продуцента Игор Марковски и режисьора на клипа Васил Стефанов. Те споделиха интересни моменти от снимачния процес. Видеото към „Близкият” е заснето в Бургас, а галерия „Георги Баев” се е превърнала в един от декорите на клипа.
Реализирането на продукцията е осъществено с подкрепата на Община Бургас по програма за съфинасиране на културни проекти.
Между дошлите за премиерата на видеоклипа беше забелязана и актрисата Койна Русева и фенове не пропуснаха да се снимат с нея.
От няколко дни в най-голямата платформа за видео споделяне се върти успешно 12-секундния тийзър, който за няколко часа набра повече от 5500 гледания.
Тони Димитрова, музика, клип