Елица и Стунджи отвяха конкурентите си за финала на “Евровизия”
София - Финал на "Българската песен в Евровизия 2007"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи са българските представители на “Песенния конкурс на Евровизия 2007” през май в Хелзинки.  Парчето им “Вода” събра 31376 гласа на финалния концерт снощи в зала 3 на НДК. За перкусионистите гласуваха почти половината от тв-зрителите на шоуто. Ритмичното парче е с шопски напеви, български и африкански ритми, премесени с модерно хаус звучене. Елица и Стунджи безапелационно пометоха останалите изпълнители. Феновете не успяха да се впечатлят нито от кичозните сценични костюми на Коцето Калки, секси гърлата Аксиния или екстравагантните Устата и Софи Маринова. По време на гласуването известен композитор с песен на финалите се усъмни, че мобилен оператор може да подкрепи дует “Каризма”, но страховете му не се оправдаха. Сред феновете в залата се забелязаха Дачо с брат си Лоренцо, Светлана – съпруга на Устата, Силвия Кацарова, Ваня Червенкова, Зейнеб, Дидо от Deep Zone Project, Румънеца и Енчев. Конкурсът за родна песен в "Евровизия" започна с изпълнение на миналогодишната финалистка Мариана Попова в оскъден тоалет и голямата изненада за публиката Азис по трико, бална рокля, руса перука и ботуши с висок ток. Идолът на фолка изглеждаше комично и отваряше уста като риба на сухо на фона на плейбека.

Резултаите на останалите финалисти в конкурса ”Българската песен в Евровизия 2007”

"Мастило" – "Gettin’ Crazy" – 1772 гласа
Тони Димитрова и група "Горещ пясък" - "Say You Would" – 1703 гласа
Аксиния – "Аз знам" – 562 гласа
Софи Маринова и Устата – "Я твоя" - 4345 гласа
Калки – "Freedom And Love" – 3253 гласа
Маргарита Хранова – "Моя любов" – 629 гласа
S-lavina – "Higher (Balkan heart)" – 1256 гласа
КариZма – "Fool For You" – 5232 гласа
Теди Кацарова – "Super Fire" – 2174 гласа
"Групата" – "Back In Your Heart" – 2574
Димитър Атанасов – "Only Way Back Home" – 2386 гласа

Дует "Каризма"
Българската песен в Евровизия 2007,Песенния конкурс на Евровизия 2007,евровизия,певци,конкурс,музиканти,галя,галка,миро,дует,каризма,костадинов,курдова