“Ариана” стартира инициативата “Гласувай за най-атрактивния гол”
София - Пресконференция на "Ариана" и Професионалната футболна лига

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Основният спонсор на българското първенство по футбол бира “Ариана” стартира съвместна игра с Професионалната футболна лига (ПФЛ) “Гласувай за най-атрактивния гол”, това обявиха на пресконференция Ян Дерек ван Карнебеек, изпълнителен директор на “Загорка”, Валентин Михов, президент на ПФЛ и Дончо Хаджиев, маркетинг мениджър в “Загорка” на стадион “Васил Левски”.  Инициативата на пивоварите дава възможност на феновете да гласуват за най-атрактивния гол измежду пет номинирани в продължение на 15-те кръга от полусезона на футболния шампионат. Голмайсторът получил най-много гласове ще носи през следващия кръг специална жълта лента на “Ариана”. В края на сезона отборът с най-много атрактивни попадения получава титлата “Най-атрактивен отбор на Ариана и българските фенове” и премия от 20 хиляди лева. “Гласувай за най-атрактивния гол” започва на 3 март след първия кръг на професионалистите. Петте номинирани попадения ще могат да се гледат на страницата www.ariana-football.bg и на специален телевизионен клип. В продължение на седмица феновете ще могат да гласуват за любимците си на страницата или с SMS на кратък номер 1061. Най-атрактивните попадения ще бъдат представяни и коментирани от Крум Савов в предаването “Спортен свят” по Нова телевизия.
Валентин Михов и Ян Дерек ван Карнебеек
ариана,загорка,хайнекен,пивовари,споснсорство,професионална футболна лига,основен спонсор,валентин михов,Ян Дерек ван Карнебеек,пфл,футбол,игра,Гласувай за най-атрактивния гол