Родопският драматичен театър “Николай Хайтов” гостува на сцената на Младежки театър "Николай Бинев" с постановката “Завинаги и още един ден"
Младежки театър "Николай Бинев"– гостуване на РДТ "Николай Хайтов" с постановката “Завинаги и още един ден”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Родопският драматичен театър “Николай Хайтов” гостува на сцената на Младежки театър "Николай Бинев" в София с постановката “Завинаги и още един ден” снощи. Режисьор на пиесата на Милорад Павич е Красимир Ранков. В нея участват Параскева Джукелова, Светлана Мановска, Филип Аврамов, Астор, актрисата от Държавен театър в Анкара Месуре Сюлейман, Искра Йосифова, Иван Пасков, Юлиян Балахуров. В спектакъла режисьорът Красимир Ранков представя една модерна приказка за силата на любовта с много хумор, магия и танци на фона на музика от Балканите. Сред гостите в залата присъстваха Хачо Бояджиев, Крикор Азарян, Стоян Алексиев.
Младежки театър "Николай Бинев",постановка,Завинаги и още един ден