12000 зрители могат да присъстват на финала за Купата на България по футбол
София - Пресконференциа Красен Кралев и Кирил Ананиев

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

12000 зрители могат да присъстват на финала за Купата на България по футбол, това информира на пресконференция на пистата на Националния стадион мнистърът на младежта и спорта Красен Кралев.  Освен него на срещата с медиите бяха министър Кирил Ананиев, проф. Тодор Кантарджиев, Данчо Пенчев, Димо Димов, вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов и председателят на Медицинската комисия д-р Михаил Илиев.
"С Националния щаб проведохме заседание при Бойко Борисов и взехме важни решения, свързани с коронавируса и противоепидемичните мерки. Заповед, издаден от министъра на спорта, изисква всеки месец до трето число да се правят PCR тестове на всички участници в шампионата до прикключване на извънредната ситуация в страната. В периода междудвата теста отговорност носят клубвите лекари под ръководството на медицинската комисия на БФС.
При диагностициране на случай с коронавирус състезателят се слага под карантина и се прилагат заповедите и противоепидемини мерки. Останалите се подлагат на два теста в рамките на три дни. Ако са отрицателни, продължаватучастието си в шампионата", заяви Кралев.
Кирил Ананиев
футбор, зараза, епидемия продивоепидемичен, министър, стадион, среща, финал, зрители, фенове, заразен