"Спаси София" и главният архитект Здравко Здравков организираха обсъждане на проекти за промяна на средата на двудневен "Урбатон фест"
СОФИЯ - URBATHON FEST - Представяне на проекти за промяна на градската среда от "Спаси София" и главния архитект Здравко Здравков

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

URBATHON FEST представя два проекта за промяна на градската среда в района на Североизточната кула на антична Сердика. По време на двудневното събитие зад Музея за история на София тече обсъждане на проектите на два екипа млади архитекти, отличени по време на Урбатон работилницата през февруари тази година. @nbsp; Проектите предвиждат социализация на археологическата зона на Североизточната кула, и изграждане на пазарен площад на мястото на паркинга от другата страна на трамвайната линия. На откриването на феста присъстваха главният архитект на София Здравко Здравков, Борис Бонев от "Спаси София", Малина Едрева, председател на Комисията по култура и образование към СОС, общински съветници, общински чиновници и активасти от Спаси София.
София,урбатон,фестивал,градоустройство,урбанистика,урбанизъм