Кметът Димитър Николов награди изявени културни дейци на Бургас
Бургас - Церемония по награждаване на изявени културни дейци

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Кметът Димитър Николов награди на официална церемония изявени културни дейци в Експозиционен център "Флора". По традиция това се случва в навечерието на 24 май, но поради наложените тогава противоепидемични мерки, връчването на отличията се отложи за по-късна дата. Над 20 бяха отличените творци, със специални награди за цялостен принос бяха удостоени двама именити бургазлии. Недялко Йорданов, за цялостен принос в бургаската и българската култура като поет, писател, драматург,музикант и общественик, който тази година има 80-годишен юбилей и проф. Хикмет Мехмедов, за цялостен принос в съвременния български културен живот чрез реализацията на мащабни и интелигентно поднесени танцови спектакли, който има 70-годишен юбилей.
Наградата на националния конкурс "Христо Фотев" бе връчена на Цвета Делчева - "Отворени възможности"- стиховен и фрагменти. Лауреатът и носителите на съпътстващите награди бяха обявени на 25 март, на церемония, която се излъчи на живо във фейсбук страницата на Община Бургас.
Професор Хикмет Мехмедов с награда за цялостен принос в съвременния български културен живот
отличия,награди