Румен Радев: Ако Борисов твърди, че записът е фалшив, нека да се докаже
София - Полигон на Националната служба за охрана

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Държавният глава Румен Радев присъства на полигона на Националната служба за охрана в село Доброславци, където наблюдава редовни тактически занятия на служителите на службата. 
Сред елементите на подготовката бяха отработване на основни тактически действия на екипите за охрана, защита от атаки и оказване на първа медицинска помощ.
Бъдещето, което ни очаква, е такова – България да бъде управлявана от проблемни коалиции. Всички виждате, че още в зародиш започват разни търкания и отстъпления от предизборните програми, коментира Радев последните искри между Обединените патриоти и ГЕРБ заради доброволческите отряди.
Въпросът е дали ми вдъхва увереност управлението на България в момента. Мисля, че всички ясно виждаме всичко, което се случва. А демонстративното нежелание на премиера да се провери автентичността на аудиозаписа е най-малкото странно. Защото става въпрос за държавата ни, която е дълбоко дискредитирана. Този запис е груба атака срещу българския парламент и европейското развитие на България. Демонстрира арогантност и ако г-н Борисов твърди, че записът е фалшив, нека да се докаже. Ако той е фалшив, то фалшификаторът трябва да бъде намерен и наказан по закон. Ако ние не направим проверка на автентичността на този запис, ще го направят чуждите служби за сигурност за собствена употреба, сподели държавният глава по повод изтеклия в публичното пространство запис, в който се чува глас, наподобяващ този на българския премиер Бойко Борисов.
държавен,глава,президент,национална,нсо1,