52-годишна психически нестабилна уби майка си в дома им в Бургас
Бургас - Убийство на възрастна жена

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

52-годишна психически нестабилна е убила майка си в апартамента им в бургаския жилищен комплекс „Братя Миладинови”. 
Около 8.50 ч. днес в ОДМВР – Бургас е получено съобщение за намерено тяло на възрастна жена с физически травми в апартамент в бл. 27 в к-с „Братя Миладинови”. Социален работник е открил трупа на жената. Установено е, че тялото е на 77-годишна трудноподвижна бургазлийка, обитаваща жилището със съпруга и 52-годишната си дъщеря.
Служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас извършили щателен оглед. Тялото на възрастната жена е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ – Бургас.
По първоначални данни жената е убита от 52-годишната й дъщеря Адриана. Същата при идване на полицейските служители била в неадекватно психично състояние, поради което е настанена за лечение в Центъра за психично здраве.
психичноболна,луда