ГЕРБ събра средства на благотворителен коктейл за деца без родителска грижа в Бургас
Бургас - Благотворителен коктейл на герб за набиране на средства за деца лишени от родителска грижа

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

На коледен благотворителен коктейл в Бургас, ”ГЕРБ” събра парични средства за децата лишени от родителска грижа от дома в град Средец. Всички средства постъпили до Коледа ще отидат за подпомагане на дома. Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и местният координатор Димитър Николов дариха с коледни подаръци самотната майка Елица и синът и Митко, на които партията осигури и жилище. Димитър Николов пое ангажимента да уреди на Елица и Митко отоплението през зимата. На празничния прием дойдоха и Красимир Велчев, член на управителния съвет и заместник кметът на София Йорданка Фъндъкова, бизнесмени и победителката в ,,Сървайвър,, Нели. Тортата разрязаха Йорданка Фъндъкова и Димитър Николов.
Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и местният координатор Димитър Николов дариха с коледни подаръци самотната майка Елица и синът и Митко, на които партията осигури и жилище.
коктейл,парти,благотворителност,герб,бургас,председател ГЕРБ,Бургас,Цветан Цветанов,местен координатор,Димитър Николов,коледни подаръци,самотната майка,Елица,Митко,