“Шишеджам – Пашабахче” откри изложба в Археологическия музей
Откриване на изложба на "Шишеджам - Пашабахче"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

“Шишеджам – Пашабахче” откри изложба в Археологическия музей в София снощи. Изложбата е съставена от две части , колекция “Майстор на стъклото” за 2007 година и колекцията “История – Култура – Стъкло”. “Майстор на стъклото” включва ръчно изработени стъклени орнаменти, а “История – Култура – Стъкло” представя културни шедьоври и е разделена на две части “Тракийски съкровища” и “Символични мотиви”. В колекцията е включена стъклена ваза, в която като орнамент присъства пръстенът- печат на цар Калоян (1197-1207). Да разгледат изложбата дойдоха министърът на държавната администрация Николай Василев, министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов, бившият министър на икономиката Лидия Шулева, турският министър на външната търговия Кюршад Тюзмен.


Министър Асен Гагаузов
откриване,изложба,"Шишеджам - Пашабахче",археологическия музей,софия,пръстенът-печат на цар Калоян,Министър Асен Гагаузов