Драган Милев-Дари представи изложбата си „На тавана на Дари” в галерия „Сезони”
София – Изложба на Драган Милев-Дари в галерия „Сезони”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

На връх рождения си ден Драган Милев, познат на всички само като Дари, представи част от творчеството си в галерия „Сезони”. 
Дари е познат на публиката като нежен живописец и скулптор, който използва нетрадиционни материали за своето творчество. Така стари врати от гардероби и още по стари дъски, намерени на тавана, се превръщат в прекрасни пана и портрети. Деликатен мистицизъм се прокрадва през всички негови произведения, независимо от материала, с който Дари се изразява.
Освен талантлив живописец, той е изкушен и от музиката, нещо повече сам прекрасно музицира и на измислени от него инструменти. Музиката е неделима част от творенията му. Хората на неговите пърформанси са не просто публика, светлината от сцената ги насърчава да се осмелят и да стават участници в един ритуал.
изложба,живопис,дърво,кожа,откриване,