Турският холдинг “Алтънбаш” показа колекцията си бижута “Силата на любовта с диамантите на “Алтънбаш”
Представяне новата колекция бижута на турския холдинг "Алтънбаш"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Турският холдинг “Алтънбаш” показа колекцията си бижута за 2007 година “Силата на любовта с диамантите на “Алтънбаш” на стилно ревю в хотел “Хилтън”   снощи. То е част от откриването на двата нови фирмени магазина на марката в “Mall of Sofia” и “City Center Sofia” по-рано същия ден. “Алтънбаш” присъства на българския пазар от 2000 година, а първия си магазин откри в ЦУМ през 2003 година.
Колекцията представена в “Хилтън” е разделена на четири части - “Бляскава”, “Радост”, “Чувство” и “Таити”. Всички бижута са ювелирно изработени с 14 и 18 каратово злато и от 99 до 127 каратови диаманти, като някои от тях са уникати.
От създаването си през 1975 година до момента холдингът е утвърдил позиции в златарския, финансовия, енергийния и строителния сектори, както и в морския транспорт в Турция, Германия, България, Унгария и САЩ.

бижута,колекция,алтънбаш,altinbas,злато,диаманти,хилтън,ревю,манекенка