Недялко Йорданов осъвмести три премиери в една
Бургас - Премиери на Недялко Йорданов

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Три премиери от различни области на изкуството, събрани в едно, представи именитият бургаски поет и драматург Недялко Йорданов. В Куклен театър в Бургас многобройните почитатели на неговото творчество го видяха не само като поет и изпълнител, но и като оператор и режисьор на филм.
„Това лято направих филма "Джурлата" – за големия художник Георги Баев. Не е за вярване, но той е заснет точно преди 30 години в неговото ателие, при изгорелите му картини. Снимал съм го с моята лична камера”, сподели поетът.
Освен премиерата на филма Недялко Йорданов представи нов албум с 20 избрани песни по негови стихове, по музика и в изпълнение на верния си сподвижник на сцената – композитора Хайгашод Агасян.
След дълго отлагане поетът беше подготвил и рецитал със стихове от най-новата си книга "Сребърна любов", която съдържа 125 стихотворения, публикувани през последната година във фейсбук.
Синът на художника Георги Баев - Иво Баев, подарява картина от баща си на Недялко Йорданов
култура,поет