Маги Алексиева – Мей представи албума си „Love And Receive“ на сцената в Банско
Банско – Четвърта вечер на Международния джаз фестивал

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Певицата Маги Алексиева – Мей и френско-българската й група „Мей and ДжейКет” представиха новия си албуми „Love And Receive“ на сцената на Международния джаз фестивал в Банско. Албумът носи джазово звучене, преплетено с поп и соул мотиви. Композициите са дело на музикантите от групата, а текстовете на певицата Маги Алексиева – Мей. За парчето „Vocalise“, групата решава да покани специален гост-музикант в лицето на изключителния български саксофонист Димитър Льолев. За концерта в Банско групата, в състав Мей, вокал, Тома Кордогли, бас и Александър Готие, барабани кани освен Льолев и пианиста Мирослав Турийски.
Четвъртата вечер на феста предложи още и изпълненията на сръбската група „Jayus Jazz” и наричаният във Великобритания „Кръстникът на суинга“ Рей Джелато, заедно с бенда си „Ray Gelato and The Giants”.
„Ray Gelato and The Giants” - Рей Джелато
музика,джаз,фестивал,сцена,