Нашумелият колумбийски изпълнител Малума с латино фиеста в България
София – Концерт на Малума в „Арена Армеец”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Колумбийският музикален феномен Малума изнесе истинска латино фиеста на първия си концерт в България.  Публиката в „Арена Армеец” търпеливо изчака изпълнителя близо 2 часа за началото на концерта. Причината се оказа митнически недоразумения, поради които част от техниката пристигнна в София около 21 часа.
Хуан Луис Лондоньо Ариас - Малума се отблагодари на хилядите си фенове с пълно раздаване на сцената. Той изпълни всичките си хитове достигнали върховете на световните класации. "Clandestino", "Chantaje", "Vente pa'ca", "Corazon" и "Felices Los 4" са само част от заглавията изпълнени от певеца.
На 17 май се състоя официалната премиера на последния четвърти студиен албум на 25-годишния изпълнител "11:11", част от който са хитовете "НР" и „11 PM“. Той съдържа общо 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които кралицата на поп музиката Мадона, Рики Мартин, Ники Джeм и други.
Малко преди излизането на новия му албум, Малума тръгна на световно турне, част от което е и София, за да представи на живо най-новата си продукция.
Наскоро Малума се присъедини към поп-иконата Мадона в първата й нова песен от 4 години насам. Хитът "Меделин" е посветен на едноименния град и на Колумбия, дома на певеца, който е много скъп за него.
Хуан Луис Лондоньо Ариас - Малума
певец,изпълнител,латино,чалга,колумбиец,сцена,зала,