Гледат мярка на задържания за наркотици Пол Боевски
София - Мярка за неотклонение

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Състав на Софийски градски съд гледа мярка за неотклонение на Пол Боевски, син на бившия щангист Гълъбин Боевски. Срещу 26-годишният мъж е повдигнато обвинение за държане и разпространение на наркотични вещества.
Пол Боевски е подсъдим за това, че на 4 април за времето от 14.40 ч. до 22.30 ч. в София без разрешително е държал общо 46,73 грама наркотици (2,31 грама марихуана, 17,41 грама амфетамин и 27,01 грама кокаин) с цел разпространение.
Името на Пол нашумя преди 11 години, когато беше приет в болница, след като се простреля в главата с внесен в училище газов пистолет. Баща му - тогава общински съветник от ГЕРБ, подаде оставка, а три години по-късно го заловиха на летището в Сао Пауло с 9 кг кокаин, докато придружава дъщеря си Сара на участия в тенис турнири.
Задържаният за наркотици Пол Боевски
наркоразпространение,пол1