Димитър Бербатов изнесе открита лекция пред студенти в НСА
София – Лекция на Димитър Бербатов в НСА

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Димитър Бербатов изнесе открита лекция на тема „По моя начин към успеха“ пред академичната общност в най-голямата зала на Национална спортна академия „Васил Левски“. 
Бербатов e завършил успешно бакалавърска степен в специалността „Спортен мениджмънт“ на НСА, а съвсем скоро му предстои да се дипломира и като магистър в същата специалност.
Той е футболист № 1 на България рекордните седем пъти и голмайстор на националния отбор. Започва професионалната си кариера в ЦСКА, впоследствие е играл в някои от най-големите отбори на Европа, сред които Байер (Леверкузен), Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Монако. С Манчестър Юнайтед печели два пъти титлата в Англия, Златната обувка за най-добър реализатор на Премиършип.
С едноименната си фондация той повече от десетилетие убедително показва своята социална ангажираност към България и нейните таланти в областта на образованието, науката, изкуствата, спорта.
Димитър Бербатов
футболист,спортист,лекция,национална,спортна,академия