Специализираната полицейска акция блокира бургаското гето Кумлука
Бургас - Специализираната полицейска в бургаското гето Кумлука

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Специализирана полицейска акция се провежда в бургаското гето Кумлука, срещу престъпната дейност на ромския барон, известен с прозвището Пандурито.  Спецполицаи извършват обиски. Към момента има задържани две лица.
Пандурито е закопчан по обвинения за лихварство, рекет, изнудвания и побой. Информацията потвърдиха от ОД на МВР в Бургас.
"Провежда се специализирана полицейска операция на отдел "Криминална полиция" при ОД на МВР и специализирани полицейски сили във връзка с лица, извършващи лихварски дейности и изнудвания. Към момента има задържани две лица", коментира директорът на ОД на МВР в Бургас, старши комисар Калоян Калоянов. В момента гетото продължава да е блокирано от спецполицаи, които извършват обиск на дома на Пандурито. В полицията са имали информация, че може да им се проитводейства и да се стигне до престрелка.
акция,полиция,блокада,цигани,роми,гето,квартал,