Трупата на Нешка зарадва столичани с танци от цяла Европа
София – Концерт „Европа танцува“, под куполите на Ларгото

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

С концертът „Европа танцува“, под куполите на Ларгото, Столична община и „Кантус фирмус” отбелязаха Денят на Европа снощи.  В програмата взеха участие танцьори от трупата на Нешка Робева “National Art”, както и фолклорните ансамбли „Здравец“ и „Средец“представиха палитра от традиционни танци на европейските народи - валс, полка, фламенко, а също така и ирландски, гръцки, френски и български ритми. Под акомпанимента на Софийския духов оркестър с диригент Юли Дамянов солистите–певци от Музикалния театър Илона Иванова, Денко Проданов, Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски изпълниха солови и дуетни изпълнения с музика от прочути европейски композитори.
Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столичната община за тази година. Съорганизатор на форума е Министерството на културата на България.
концерт,танц,танцьор,ларго,оркестър,