Alex и Vladi стартират лятото с новото си видео "Мерак"
София – Представяне видеото на песента „Мерак”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Близначките Алекс и Влади Димитрови, познати от Х фактор, представиха първото си видео на песента „Мерак” в столичен клуб снощи.
Парчето, създадено в колаборация с топ артисти в музикалната и модна индустрия, обещава да се превърне в горещия хит на лятото. Близначките залагат на последните тенденции във всеки детайл от звученето и визията на „Мерак”, за да предложат на феновете си хитов модерен поп.
Текстът и музиката на песента са дело на Алекс, Влади и Стефан Симеонов, познат като Stefosnikat ot Nos oт групата Youngbbyoung. За аранжимента и мастъринга се е погрижил отново той като музикален продуцент на парчето.
Напълно в своя стил режисьорът Валери Милев разгръща смелите идеи на момичетата и подготвя впечатляващи ефекти като изненада за феновете им. Видео продуценти на „Мерак” са Цветелин Димитров и Иван Караиванов с Prime production и Parallax entertainment.
музика,поп1,представяне,песен,Етиен Леви