Първият български интернет сайт Дир. Бг отпразнува своята 20-годишнина
София – Парти за 20-годишнината на първият български интернет сайт Дир. Бг

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Създателят на Дир.бг Владимир Жеглов и членът на Борда на директорите Моника Станишева посрещнаха десетки гости за 20-годишнината на пъвият български интернет сайт и портал dir.bg. Да поздравят рождениците дойдоха вицепрезидентът Илияна Йотова, Томислав Дончев, който поднесе поздравите от цялото правителство, председателят на ПЕС Сергей Станишев, омбудсманът Мая Манолова, председателят на БСП Корнелия Нинова , български и евродепутати, журналисти, представители на арт средите и много приятели на екипа.
По-рано през деня президентът Румен Радев откри конференцията „20 години / Dir.bg: The Next Bulgarian Web”, която събра заедно основателите на първите интернет сайтове, новите звезди в родния интернет, агенции, клиенти, дизайнери, които заедно се вълнуват от качеството на съдържанието и рекламата, от свободата на медиите и модерния новаторски дизайн.
Николай Василев със съпругата си Силвия Василева
парти,купон,годишнина,dir.bg,рожден,ден1,