Фотоизложбата "Древни традиции и обичаи в България“ отвори врати и в Рим
РИМ - Галерия Луче - Откриване на фотоизложбата "Древни традиции и обичаи от България" на Асоциацията на професионалните фотографи

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

30 фотоса от Асоциацията на професионалните фотографи в България ще радват публиката във Вечния град от фотоизложбата, която стартира снощи в галерия „Луче“ в артистичния римски квартал Трастевере.  
С домакинството на Българския културен институт в Рим италианците и гостите на града ще могат да се насладят до 15 февруари на колорита на българските фолклорни традиции, заснети от някои от най-добрите ни фотографи.
Изложбата откриха двама български посланици – Марин Райков от Рим, и проф. Кирил Топалов, посланик във Ватикана. Директорът на Българския културен институт Жана Яковлева посрещна италианските зрители и представители на българската общност в Рим, а Евгени Димитров от Асоциацията на професионалните фотографи говори за общото в светогледа на българи и италианци. Куратор на изложбата в Рим е галеристката Олга Босева.
Адресът на галерията е
Roma, Via dalla Luce, 28

Жана Яковлева, директор на Българския културен институт в Рим и писателката Надежда Станчов
фотография,апф,български,културен,институт,изложба,жана,яковлева