ОСК ЦСКА отличи най-добрите си спортисти
София - Годишни награди на Обединени Спортни Клубове ЦСКА

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Най-добрият настоящ български боксьор Кубрат Пулев участва в церемонията по награждаването на най-добрите спортисти за 2017 година на Обединени спортни клубове ЦСКА. Той връчи наградите за номер 1 при мъжете и жените съответно на джудиста Ивайло Иванов и състезателката по спортна гимнастика Грета Банишка. Иванов спечели приза за втора поредна година.
На церемонията в Централния военен клуб присъстваха настоящи състезатели и легенди от всички спортове на ЦСКА. За отбор на годината беше обявен Футболен клуб ЦСКА, а негов подгласник стана волейболният ни клуб.
Юношите до 19 години (набор 1998 и 1999) на футболния ЦСКА, водени от Ивайло Станев, спечелиха приза за най-успешен отбор от Академията на клуба, след като през изминалия сезон станаха шампиони на България. Те получиха специалната статуетка от спортния директор на тима и червена легенда Пламен Марков. Треньор номер 1 на XX век Димитър Пенев награди полузащитника Николай Янков за най-добър млад футболист на годината, а Валентин Антов, който в момента е на лагер с мъжкия отбор в Испания, за пореден път спечели приза за най-перспективен млад футболист.
Отличените спортисти на ОСК ЦСКА
спортисти,