Делио Роси: За да подобрим състава, трябва да вземем някои футболисти
София - Пресконференция на ФК "Левски"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Старши-треньорът на Левски Делио Роси обяви на днешната пресконференция, че сините се нуждаят от нови попълнения, но не като количество, а като качество. Италианецът допълни, че сега е моментът, в който трябва да се реши дали Левски само ще участва в първенството, или ще се конкурира с останалите водещи тимове.
“Предстои ни най-важният период от годината. Дойдох след четвъртия мач в първенството, нямаше възможност да работя преди това и шампионатът течеше. Отборът беше направен и започнах веднага да работя. Постарах да се заема с най-спешните въпроси. Сега трябва да направим избор - дали искаме само да участваме в това първенство, или да се конкурираме с другите. Разликата между тези две неща е много тънка. Мисля, а и клубът го знае, че за да подобрим състава, трябва да вземем някои футболисти. Но не говоря за количество. Нямаме проблем с броя на футболистите, а с качеството. Няма смисъл да сменим едно лице с друго. Напротив. Ако ще е така, предпочитам да работя с играчите до момента, защото знаят моя начин на работа”, коментира Делио Роси преди първата тренировка на сините за 2018 година.
Делио Роси, старши-треньор на Левски