Ученикът Даниел Влахов получи първа награда от 10-ия конкурс на фондация „Ценности“
София – Връчване наградите в конкурса на фондация „Ценности“

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

На официална церемония в бившия Царски дворец фондация „Ценности“ и Национален дарителски фонд „13 века България“ връчиха наградите в Десетия национален исторически конкурс на тема „Семейни и родови истории от времето на комунистическия режим”. Дванадесетокласникът от училище „Добри Чинтулов“, Сливен Даниел Влахов получи първата награда,  а журито в състав професор Любомир Огнянов, доцент Веселин Янчев, доцент Михаил Груев, доцент Росица Стоянова, доцент Петко Христов, Ваня Еленкова и Любов Филипова определи още две втори и три трети награди. С вторите награди си тръгнаха Мелис Мехмед и Елисавета Петрова, третите получиха Дечо Павлов, Милица Гечева и Момчил Траянов, както и Владислав Борисов.
Наградите на победителите връчи президента Петър Стоянов, а професор Огнянов връчи грамоти на техните научни ръководители.
Организаторът на конкурса, Фондация „Ценности“ е учредена през февруари 1998 г. от Антонина Стоянова. Тя възниква в отговор на призива за съхранение и развитие на изконните български ценности, които са в основата на нашата национална идентичност и благодарение на които народът ни е устоял през вековете, създавайки неповторими духовни и художествени богатства.
Президентът Петър Стоянов връчва наградата на Мелис Мехмед
конкурс,история,ученик,награда,грамота,дворец,галерия,