W.A.S.P. купонясват на партито на списание “Story” в Албена
Албена - Лятно парти на списание "Story"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Легендарните музиканти от американската хеви-метъл банда “W.A.S.P.” купонясваха здраво в петък на лятното парти на списание “Story” в курортен комплекс Албена. Те дойдоха специално от Каварна, където предната вечер изнесоха концерт.  С мощната метъл-компания наздравици вдигаше и кметът на Каварна Цонко Цонев. С много фойерверки и песните на група “Те”, гостите на “Story” подгряваха дансинга до малките часове на другия ден. Да пожелаят успех на най-новото лайф-стайл списание дойдоха още Андрей от “Сблъсък”, Нели от “Туистър”, Цецо Елвиса, бившият вокал на “Каффе” Орлин Павлов, шефът на киноцентър “Бояна” Евгени Михайлов.
Изпълнителният директор на Санома Блясък България АД Димитър Друмев и Главният редактор на списание "Story" Ани Кожухарова поздравяват гостите