Стамен Белчев: Играчи отказаха да дойдат в ЦСКА заради неяснотата около Европа
София - Пресконференция на ЦСКА

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви днес, че футболисти са отказали да дойдат на стадион „Българска армия“ заради неяснотата около участието на „червените“ в Лига Европа.  Днес трябваше да бъде представено първото ново попълнение на отбора, но това не се случи.
"Единственият нов футболист засега е Енрике. Не го представяме, защото има някои неща около договора му, които трябва да се уточнят. Надявам се до часове всичко да бъде наред. Очакваме още футболисти. Най-вероятно още утре ще има още един нов футболист, но нека не бързаме. Водим преговори и очакваме в следващите дни да има развитие и около други играчи“, коментира треньорът на ЦСКА.
"За съжаление неяснотата около участието ни в Европа забавя нещата. Някои от футболистите, които договаряхме по-рано, отказаха поради тази причина. Когато преговаряхме с играчите те знаеха, че ще играем в Европа. Когато се разбра, че няма да играем, те се отказаха“, призна Стамен Белчев.
Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков и треньора на отбора Стамен Белчев