Президентът Радев откри Шестия европейски форум за социално предприемачество
Пловдив - Шести европейски форум за социално предприемачество

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Президентът Румен Радев участва днес в откриването на Шестия европейски форум за социално предприемачество в палата № 6 на Международния панаир в Пловдив.
"Надявам се бъдещото правителство да е на националната цел и националното единение", заяви държавният глава пред журналисти в Пловдив. Президентът призова политическите партии да намерят най-доброто решение за България в днешната трудна ситуация. „В никакъв случай не искам да пресирам партиите, защото това ще бъдат наистина едни сериозни компромиси и нека спокойно обмислят какво означават те, каква е тяхната цена и най-важното е в никакъв случай да не взривят бъдещето време“, подчерта президентът.
Радев оцени високо организацията на проведените парламентарни избори и подчерта, че те са протекли нормално и българите са имали възможност да изразят свободно своя глас.
Президентът Румен Радев
президент,държавен,глава,панаир,