Асен Блатечки си хареса нов мотор на Moto Expo 2017
София – Откриване на Moto Expo 2017

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Актьорът Асен Блатечки си хареса нов мотор на откритото днес „Moto Expo” 2017 в Sofia Ring Mall. Изложението, което е с вход свободен, се провежда под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, и ще продължи от 24 март до 2 април. Там в продължение на десет дни среща си дават най-големите мото звезди и шампиони и над 200 модела мотоциклети, сред които близо 40 премиери.
Станалото вече традиционно мотоциклетно изложение започна с пресконференция, в която участие взеха изпълнителният директор на мола Димитриос Папулис, изпълнителният директор на Асоциация на автомобилните производители Таня Груева, трикратният носител на приза пътен полицай на годината Лъчезар Близнаков, инспектор Мария Ботева от ГНДП, заместник-генералният директор на БЧК доктор Надежда Тодоровска и актьорът и режисьор Асен Блатечки. Авторът на предстоящия кинохит „Бензин“ даде газ на MOTO EXPO 2017, като запали съвместно с  Димитриос Папулис един от над двестате мотоциклета, представени на изложението.
В Sofia Ring Mall ще се представят почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO. За да е още по-интересно и полезно за посетителите, на изложението ще има и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.
мото,мотоциклет,мотор,изложение,експо,откриване,