Стартира списанието за истинска и чиста светска журналистика
Представяне на първия брой на списаниe "Story"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Днес в градината на столичния клуб "Червило" известни светски личности присъстваха на официалното представяне на най-новото светско списание "Story".  Различното в него е това, че историите разказващи за живота на звездите ще са истински и ще се пишат заедно с тях. Издателите на списанието обявиха твърдата си позиция срещу жълтата преса и манипулациите в нея. Те залагат на чистата светска преса и истинската светска журналистика. Идеята подкрепиха Мис България 2005 Росица Иванова, Мис България 2006 Славена Вътова, вокалът на Д2 Деян, светският хроникьор Евгени Минчев, актрисата Биляна Петринска, фолк-певицата Алисия, която заедно с футболиста Валери Божинов е на корицата на първия брой, адреналинката Яна, манекенката Венета Харизанова, Зейнеб от Биг Брадър 2 и рапърите Румънеца и Енчев. За целта те демонстративно потопиха ръцете си в купа с жълта вода, облепена с "жълти" вестници, след което се измиха в купа с чиста вода, облепена със страници от новото списание "Story". Ръцете им подсуши лично главният редактор на списанието Анна Кожухарова - Мариянска.

Главният редактор на "Story" Анна Кожухарова - Мариянаска подсушава ръцете на Мис България 2006 Славена Вътова
story,стори,списание,светска хроника,санома,санома блясък,жълта преса,представяне,първи брой,червило,мис българия,мис българия 2006,славена вътова,анна кожухарова,мариянска,главен редактор,