„Пепина М“ си подари нов магазин в навечерието на своята 25-та годишнина
София – Откриване нов магазин на „Пепина М“ - „PEPINA Gallery“ в „Парадайз център“

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Пенка Маджарова и Жана Маджарова откриха новия си магазин „PEPINA Gallery“ за луксозни италиански обувки в столичниа „Парадайз център“ снощи. Откриването съвпада и с 25-тата годишнина на фирмата, която е през тази година. В магазина се предлагат най-новите модели на Casadei, Baldinini, Cesare P. на Чезаре Пачоти, Alberto Guardiani, Loriblu, GFFerre, John Galliano, Gianmarco Lorenzi, Rodolfo Zengarini, Calvin Klein Collection и други световноизвестни марки, на които фирмата е вносител. Интериорът е проектиран от едно от емблематичните имена в архитектските среди в Италия – Клаудио Пирони. Търсена е проекция на елегантността извън времето, създавайки място, което недвусмислено да декларира своето дълголетие. В дизайна личи много голямо внимание към детайла, което има за цел не само да продаде продукта, но най-вече да създаде реални усещания и емоции на съблазън.
Двете дами посрещнаха десетки официални гости, сред които се открояваха пръвият български космонавт Георги Иванов придружен от съпругата си Лидия, Магдалена Рабчева и съпругът й Румен Ралчев, актьорите Калин Сърменов, Бойко Кръстанов и Ивайло Захариев със съпругата си Миряна, тв-водещата Радост Драганова и не на последно място собстгвеника на мола Давид Коблианидзе.
Бойко Кръстанов
магазин,обувки,чанти,италиански,кожа,откриване,